Skip to content Skip to footer

ADHD onderzoek
en behandeling in Amstelveen

Mindmentor ontvangt graag alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen met concentratieproblemen, druk gedrag of een vol hoofd. Bij ons vind je alles wat nodig is onder één huiselijk dak. Gedegen diagnostiek zonder onnodig labelen. En behandeling op maat, gericht op talent. Meld je aan voor een kennismaking bij onze praktijk in Amstelveen.

ADHD Intake

Alles wat nodig is onder één huiselijk dak

ONZE AANPAK

Mindmentor in het kort

Met kenmerken van ADHD of ADD, zoals concentratieproblemen, druk gedrag of een vol hoofd. Samen met jou gaan we uitpluizen of je daadwerkelijk ADHD hebt. Of dat er andere oorzaken zijn voor je klachten. Jou helpen met de juiste behandeling kunnen we altijd. Of je nu ADHD hebt of niet.

Bij Mindmentor vind je alles wat nodig is onder één huiselijk dak: onderzoek, coaching, therapie en medicatie.
Waar een label niet altijd nodig is en jouw talenten centraal staan. Zodat jouw zelfvertrouwen groeit.

Persoonlijke hulp in onze Clinic of zelfstandig in je eigen tempo met online trainingen op Mindmentor Campus.

Dus niet alleen voor jou, maar ook voor je ouders, school of wie nog meer belangrijk is voor jou.
vanaf oktober 2024

Nieuw:
Mindmentor Amstelveen

Mindmentor Clinics is gevestigd in Hilversum. Vanaf 1 oktober 2024 openen wij ook onze deuren in Amstelveen. 

In Amstelveen kan je vanaf  1 oktober direct terecht, zonder wachtlijst.

Belangrijk! In Amstelveen leveren we ongecontracteerde zorg. Dit betekent dat we je wel snel kunnen helpen, maar dat de zorg niet wordt vergoed.

vanaf oktober 2024

Nieuw:
Mindmentor Amstelveen

Mindmentor Clinics is gevestigd in Hilversum. Vanaf 1 oktober 2024 openen wij ook onze deuren in Amstelveen. 

In Amstelveen kan je vanaf  1 oktober direct terecht, zonder wachtlijst.

Belangrijk! In Amstelveen leveren we ongecontracteerde zorg. Dit betekent dat we je wel snel kunnen helpen, maar dat de zorg niet wordt vergoed.

ROBIN’S PERSOONLIJKE MISSIE

Kinderarts Robin van Schaik over Mindmentor

Robin
Robin van Schaik
Medeoprichter en Medisch Directeur

De zorg voor kinderen met ADHD, of kenmerken hiervan kan en moet beter. Kinderen worden te snel in een hokje gestopt en ouders moeten vaak zelf hun weg vinden in een woud met verschillende zorgverleners.

Bij Mindmentor bundelen we expertise, waardoor we alle hulp en behandelingen op één plek kunnen aanbieden: onderzoek, ouderbegeleiding, therapie of coaching en medicatie. Hiernaast werken we met een optimistische mindset waarbij we mentale uitdagingen niet meteen als een stoornis zien. Samen bouwen we op een positieve manier aan het zelfvertrouwen van kinderen.”

ADHD Holistisch team
ONS HOLISTISCHE TEAM

Alle expertise
onder één dak

Bij Mindmentor word je niet van het (ziekenhuis) kastje naar de (therapie) muur gestuurd, maar vind je alles wat nodig is onder één huiselijk dak. Een hecht team met een kinderarts, orthopedagoog en psycholoog werkt nauw samen om je de best mogelijke zorg te geven.

Afspraak maken bij Mindmentor Amstelveen?

Stuur ons een berichtje met dit formulier. We nemen snel contact met je op om een belafspraak te maken. 

p.s. Houd er rekening mee dat wij op locatie Amstelveen ongecontracteerde zorg leveren, en dat de zorg dus niet wordt vergoed.

Voor extra toelichting, lees de veelgestelde vragen hieronder.

  Veelgestelde vragen

  De zorg die wij bij Mindmentor uitvoeren valt onder de jeugdwet. Binnen deze wet is bepaald dat niet de zorgverzekeraar, maar de gemeente waar je woont verantwoordelijk is voor de vergoeding van de zorg.

  Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en in de regio Gooi en Vechtstreek (Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren) of Lekstroom (Nieuwegein, Houten, Lopik, IJsselstein en Vijfheerenlanden) woont wordt alle zorg van Mindmentor Clinics  vergoed. 

  Wanneer je buiten deze gemeenten woont, maar wel door Mindmentor geholpen wilt worden dan kan dat natuurlijk wel. Je betaalt in dat geval de zorg zelf. Meer over onze tarieven vind je hier. 

   

  Wanneer je 18 jaar wordt, valt jouw zorg niet meer onder de jeugdwet. Vanaf dat moment is je zorgverzekeraar verantwoordelijk voor vergoeding.

  Bij Mindmentor hebben wij geen contract met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je de zorg zelf moet betalen. 

  Meer over onze tarieven vind je hier.