Skip to content Skip to footer

Deel je ervaring

Mindmentor neemt de zorg voor jou serieus. Ondanks al onze aandacht kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Je kunt dan een klacht indienen. Een compliment geven mag natuurlijk ook altijd!

jouw ervaring telt

Vertel het ons

Over ADHD

Wij leren graag van jouw ervaring. Wanneer je bij ons in een behandeltraject zit vragen we je daarom regelmatig via een korte vragenlijst wat je vindt van onze dienstverlening. 

Wil je zelf je ervaring delen? Dat kan natuurlijk altijd! Op Google review kan je jouw waardering uitspreken. Hiermee help je ook andere bezoekers van Mindmentor!

Als je niet tevreden bent

Heb je een klacht?

Over ADHD

Wanneer je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat het ons dan weten. We willen dat jij tevreden bent en kunnen hier zelf ook van leren. Het liefste komen we natuurlijk samen met jou tot een oplossing. Mocht dit niet lukken dan zijn er nog meer stappen die je kunt zetten.

De eerste stap is altijd om jouw klacht te bespreken met de direct betrokkene bij Mindmentor. Het kan zijn dat er sprake is van een misverstand en dan zoeken we graag naar een oplossing.  

Wanneer je jouw klacht niet met de betrokkene kan of wil bespreken, kan je contact zoeken met onze klachtenfunctionaris. Zij is er voor jou en je ouders, en probeert samen met jou tot een passende oplossing te komen. Stuur je mail naar klachten@mindmentor.nl

Ben je vervolgens ontevreden met de afhandeling van de klacht, dan kan je jouw klacht indienden bij de Geschillencommissie. Op de website https://www.degeschillencommissiezorg.nl/ lees je alles over hoe je dit aan moet pakken en wat dit kost.

Wanneer je de stap zet naar de geschillencommissie kan je je altijd bij laten staan door een vertrouwenspersoon van het  Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg https://jeugdstem.nl/

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MINDMENTOR

Recensies over Mindmentor

We kwamen met onze zoon bij Robin terecht na zijn diagnose ADHD. De zoektocht naar juiste medicatie voor onze zoon was een uitdagende waarbij we samen met Robin zijn opgetrokken. Robin is een zeer toegankelijke, betrokken arts, die echt luistert naar wat de ouders (en het kind) te zeggen hebben. Hij denkt mee, staat open voor suggesties, reageert altijd begripvol op vragen en is voor ons dan ook zeer belangrijk in de zoektocht naar wat onze zoon kan helpen. We gunnen elk kind (en ook zeker de ouders) om samen met Robin op te trekken en gebruik te maken van zijn deskundigheid en liefde voor het kind.

Carla Schroër

Moeder van een zoon met ADHD

Ik gun ieder kind met ADHD de hulp en het vertrouwen van Mindmentor. Zelf heb ik ervaren hoe fijn het was dat onze zoon snel bij Robin van Schaik terecht kon. Hij nam de tijd om zijn uitdaging en kracht te zien, hem vertrouwen te geven en adviezen die hij nodig had. Het is knap hoe je als arts een vertrouwensband opbouwt waardoor een kind het vertrouwen krijg dat hij mag zijn wie hij is.

Dagmar Veehof

Moeder van een zoon met ADHD

Zo fijn en belangrijk dat Mindmentor er is om op een snelle, geïntrigeerde en kindvriendelijke manier te ondersteunen bij ADHD klachten. Medische expertise en professionaliteit samenbrengen in een huiselijke omgeving spelen een grote rol in het zelfvertrouwen. Wij hebben zelf ervaren hoeveel positieve impact de consulten met kinderarts Robin van Schaik op onze zoon hadden. Zijn rustige en vriendelijke benadering maakte dat hij veel durfde te delen en zich echt serieus genomen voelde. Het gaat niet om ´ziek zijn´ maar gehoord en gezien worden. En slimme interventies die het leven makkelijker maken.

Pascal van Ham

Moeder van een zoon met ADHD