Skip to content Skip to footer

Onze aanpak

Mindmentor doet alles voor jouw aandacht. Of je nu ADHD hebt of niet. Wij bieden een totaaloplossing voor jouw hoofd vol ideeën, onder één huiselijk dak. Positief en talent gericht, zodat jouw zelfvertrouwen groeit.

ADHD Aanpak
ONZE AANPAK

Mindmentor in het kort

Met kenmerken van ADHD. Zoals concentratieproblemen, druk gedrag, en alle bijkomende klachten.

Bij Mindmentor vind je alles wat nodig is onder één huiselijk dak: onderzoek, coaching, therapie en medicatie.
Waar een label niet altijd nodig is en jouw talenten centraal staan. Zodat jouw zelfvertrouwen groeit.

Persoonlijke hulp in onze Clinic of zelfstandig in je eigen tempo met online trainingen op Mindmentor Campus.

We werken met wetenschappelijk bewezen methoden. En volgen het effect van deze behandelingen op jou.
Dus niet alleen voor jou, maar ook voor je ouders, school of wie nog meer belangrijk is voor jou.

Alles wat nodig is onder één huiselijk dak

ROBIN’S PERSOONLIJKE MISSIE

Kinderarts Robin van Schaik over Mindmentor

Robin
Robin van Schaik
Medeoprichter en Medisch Directeur

De zorg voor kinderen met ADHD, of kenmerken hiervan kan en moet beter. Kinderen worden te snel in een hokje gestopt en ouders moeten vaak zelf hun weg vinden in een woud met verschillende zorgverleners.

Bij Mindmentor bundelen we expertise, waardoor we alle hulp en behandelingen op één plek kunnen aanbieden: onderzoek, ouderbegeleiding, therapie of coaching en medicatie. Hiernaast werken we met een optimistische mindset waarbij we mentale uitdagingen niet meteen als een stoornis zien. Samen bouwen we op een positieve manier aan het zelfvertrouwen van kinderen.”

ADHD Holistisch team
ONS HOLISTISCHE TEAM

Alle expertise
onder één dak

Bij Mindmentor word je niet van het (ziekenhuis) kastje naar de (therapie) muur gestuurd, maar vind je alles wat nodig is onder één huiselijk dak. Een hecht team met een kinderarts, orthopedagoog en jeugdtherapeut werkt nauw samen om je de best mogelijke zorg te geven.
ONZE OPLOSSINGEN

Hulp op maat

In onze Clinics in Hilversum kan je terecht voor onderzoek en behandeling. Mindmentor Campus is de digitale plek waar je zelfstandig in je eigen tempo aan de slag kan met online trainingen.

ONZE MISSIE

Zelfvertrouwen
voor ieder kind

Klachten zoals moeite hebben met concentratie, impulsiviteit of druk gedrag kunnen in het dagelijks leven tot flink wat problemen leiden. Dit kan je best weleens onzeker maken, en dat is zonde! Want heel veel onderzoeken laten zien dat veel zelfvertrouwen op jonge leeftijd, positief werkt voor de rest van je leven.

Bij Mindmentor staan niet alleen jouw uitdagingen maar ook je talenten centraal. Door dit aandacht te geven ga jij groeien in zelfvertrouwen. En alleen wanneer dit lukt zijn wij geslaagd in onze missie.