Skip to content Skip to footer

Onze oprichters

Wij zijn Robin van Schaik en Esther van der Velden en samen hebben wij Mindmentor opgericht. Omdat wij vinden dat kinderen en hun ouders zoveel betere hulp verdienen dan ze nu vaak krijgen.

ADHD Mindmentor oprichters
ADHD Robin van Schaik

Over Robin

Robin heeft als algemeen kinderarts in het Diakonessenhuis jarenlange ervaring met het behandelen van kinderen met ADHD. Hij ziet iedere dag opnieuw hoe deze zorg beter zou kunnen en moeten. Hiernaast heeft Robin altijd al ondernemersambities gehad. Als zoon van een ondernemer richtte hij tijdens zijn studie al snel zijn eerste eigen bedrijf op: een uitzendbureau voor geneeskundestudenten. 

Ook zette hij in het ziekenhuis een innovatieprogramma op voor initiatieven en ideeën om de zorg te verbeteren. Om een brug te kunnen slaan tussen de medische en bedrijfskundige werelden rondde Robin recent zijn MBA af aan London Business School. Dit alles met als doel om zo nog beter in staat te zijn een positieve impact in de gezondheidszorg te kunnen maken.

Over Esther

Esther heeft een achtergrond als bedrijfskundige en heeft zich als merk- en innovatielead altijd beziggehouden met het creëren van toegevoegde waarde voor de klant. Ontdekken waar mensen écht behoefte aan hebben, en dit vertalen naar een slimme en creatieve oplossing. Ze deed dit jarenlang voor merken als KLM, Sanex en Keune Haircosmetics

Een aantal jaar geleden maakte ze de overstap naar de zorg, omdat ze haar ervaring en creativiteit in wilde zetten voor een groter maatschappelijk doel. Het viel haar hierbij op dat de zorg vooral rondom de zorgverleners was georganiseerd in plaats van de patiënt. En dat er nog veel te winnen valt als het gaat om het prettiger maken van deze voor veel mensen vaak toch onprettige ervaring.

Testservice Esther
ADHD Oprichters
ONZE MISSIE

Over hun
gezamenlijke droom

Robin en Esther willen excellente zorg leveren, volledig afgestemd op het individu. De cliënt krijgt zelf regie over de zorg met Mindmentor Campus. Digitale toepassingen helpen dit mogelijk te maken. Door de groeiende kennis over ADHD te bundelen, samen te werken in multidisciplinaire teams en gebruik te maken van datamodellen wordt persoonlijke zorg werkelijkheid. Het is onze droom dat Mindmentor dit waar kan maken voor alle jongeren met ADHD.

Tenslotte willen Robin en Esther de zorg prettiger en positiever maken. Natuurlijk, je roept hulp in omdat iets niet goed gaat. Maar hoe positiever de benadering, hoe sneller je weer beter in je vel zit.