Skip to content Skip to footer

Operationeel directeur

Esther van der Velden

OPERATIONEEL DIRECTEUR

Esther van der Velden

Esther is een betrokken maatschappelijk ondernemer met een passie voor een blije klant. Ze studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkte vervolgens  een root deel van haar loopbaan  in het bedrijfsleven. Voor organisaties als KLM, Douwe Egberts, Keune Haircosmetics introduceerde ze talloze nieuwe producten en merken waarbij vernieuwing en verbetering altijd voorop stonden. 

Twee jaar geleden maakte Esther de overstap naar de zorg omdat ze haar ervaring wilde inzetten voor een groter maatschappelijk doel. 

Samen met Robin heeft ze Mindmentor opgericht omdat ze het tijd vond dat de zorg klantgerichter werd. ´Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg´ is hierbij haar motto. Ze kijkt graag naar een bestaande situatie, bedenkt wat beter kan en zorgt er vervolgens voor dat dit ook gewoon gebeurt. Het is haar persoonlijke missie is om zorg, naast effectief, ook prettig te maken. 

Ondernemen kost veel tijd, zeker als je het goed wilt doen! Maar als Esther een moment vrij heeft gaat ze het liefst met haar gezin op reis. De zee én de bergen zijn hierbij favoriet!

HIER DOE IK HET VOOR

“Zorg die voelt als thuis.”

- Esther van der Velden