Skip to content Skip to footer

Voor verwijzers

Wij openen onze deuren in Hilversum op maandag 11 september 2023. Wil je alvast een patiënt doorverwijzen of heb je een vraag? Hieronder vind je hoe je ons nu al kan bereiken.

ADHD Verwijzers
ADHD Verwijzers Huisarts
MINDMENTOR

Verwijzen naar Mindmentor

Mindmentor is er voor alle kinderen en jongeren met klachten die horen bij ADHD. Zoals concentratieproblemen, impulsiviteit of druk gedrag. Hiernaast helpen we ook met bijkomende klachten zoals moeite met slapen, driftbuien of onzekerheid.

Omdat Mindmentor alles wat nodig is onder één dak aanbiedt kan je zowel verwijzen voor onderzoek als voor verschillende behandelingen (psycho-educatie, therapie, coaching en medicatie).

Wij openen onze deuren vanaf 11 september. Als je een kind of jongere wil doorverwijzen dan kan je dat nu al aangeven via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de verwijzing in behandeling te nemen.

Vanaf deze zomer zijn wij aangesloten op Zorgdomein.

Mindmentor heeft een contract met de gemeente Gooi & Vechtstreek. Dit betekent dat alle kinderen en jongeren tot 18 jaar de zorg vergoed krijgen. 

Wanneer je een kind wil verwijzen dat niet in deze regio woont, dan kunnen wij ook helpen. De zorg wordt dan echter niet vergoed.

Voor jongeren van 18 jaar en ouder geldt dat zij met behulp van een restitutiepolis een groot deel van de kosten vergoed kunnen kunnen krijgen. Een verwijzing is hiervoor noodzakelijk. Ons advies voor de jongere is om vooraf contact op te nemen met de zorgverzekeraar, en te overleggen wat de regels zijn.

CONTACT

Heb je een vraag?
Of wil je alvast verwijzen?

Laat het ons weten via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.