Skip to content Skip to footer

Werken bij Mindmentor

Wij zijn Mindmentor! Een snel groeiende start-up in de zorg, gericht op kinderen met concentratie- en gedragsproblemen. Om onze missie te realiseren, zelfvertrouwen voor ieder kind met (kenmerken van) ADHD, zoeken wij versterking!

Waar wij voor gaan

Mindmentor in het kort

Zelfvertrouwen voor ieder kind. Juist voor kinderen die te maken hebben met ADHD klachten is dat niet vanzelfsprekend. Wist je dat meer dan de helft van deze kinderen hun diagnose niet durft te delen uit angst voor stigma of veroordeling? Wij vinden het tijd dat dit verandert, en zo is onze zorg dan ook ingericht. De beste hulp doordat we alles samenbrengen. Een oplossingsgerichte aanpak zonder onnodig labelen. Op een manier waarbij we het kind en de omgeving in hun kracht zetten.

Alleen met een sterk team kunnen we onze missie bereiken! We hebben vier kernwaarden die ons vormen en verbinden: we zijn bevlogen, avontuurlijk, staan voor absolute kwaliteit en hebben een positieve spirit waarbij we graag naar de zonnige kant kijken. Ook als iets moeilijk is. Dat zoeken we dus ook in jou.

wat we zoeken

Psycholoog | Orthopedagoog

Mindmentor is continu op zoek naar naar orthopedagogen / psychologen:

Mindmentor is opgericht door kinderarts Robin van Schaik en innovatielead Esther van der Velden. In 2023 startten we in de regio Gooi & Vechtstreek met de allerbeste en meest complete zorg voor kinderen met (kenmerken van) ADHD. Dit doen wij door alles wat nodig is onder één dak te brengen, niet onnodig te labelen en zorg op maat te leveren. Vanuit hier is het onze ambitie om uit te breiden zodat MindMentor uiteindelijk voor alle kinderen in Nederland bereikbaar is. Digitalisering speelt hierin een belangrijke rol.

Mindmentor in het kort

  • Voor kinderen en jongeren met kenmerken van ADHD. Zoals concentratieproblemen, druk gedrag en bijkomende klachten als zelfbeeldproblemen, angst, somberheid en verslavingsproblematiek.
  • Alle expertise onder één huiselijk dak: onderzoek, coaching, therapie en medicatie.
  • Een talentgerichte aanpak, vrij van hokjes. Waar een label niet altijd nodig is en talenten centraal staan.
  • Blended zorg op maat. Persoonlijk hulp bij Mindmentor Clinics of zelfstandig in je eigen tempo op onze digitale Mindmentor Campus.
  • Meetbaar en effectief. Waarbij we werken met wetenschappelijk bewezen methoden en volgen wat werkt.
  • Voor het kind en de omgeving. Ook ouders en school worden betrokken.

Onze missie

Opgroeien in de huidige prestatiemaatschappij is voor kinderen en jongeren niet altijd even makkelijk, en dat geldt zeker voor kinderen met (kenmerken van) ADHD. Bij het zoeken van hulp komen ze vaak terecht in een versnipperd zorglandschap, krijgen ze snel één of meerdere labels opgepakt, en is er weinig oog voor het bredere plaatje, met inclusie van ouders en school. Dit alles leidt tot verergering van klachten, en een gebrek aan zelfvertrouwen voor het kind. Het is onze missie om samen met deze kinderen te bouwen aan hun zelfvertrouwen.

Onze waarden

Alleen met een sterk team kunnen we onze missie bereiken. We hebben vier kernwaarden die ons vormen en verbinden: we zijn bevlogen, ondernemend, staan voor absolute kwaliteit en hebben een positieve spirit waarbij we graag naar de zonnige kant kijken. Ook als iets moeilijk is.

Wie we zoeken

We zoeken iemand die enthousiast en ondernemend is en samen met ons mee wil bouwen aan dit unieke zorgconcept. Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ- of basis psycholoog of orthopedagoog/ orthopedagoog -generalist.

Je hebt passie en ervaring in het verrichten van intakes, diagnostiek en behandeling, waaronder CGT, voor kinderen met ADHD en bijkomende problematiek. Ook ben je bedreven in het opsporen en behandelen van eventuele co-morbiditeit, waaronder ASS.  Je weet vanuit jouw expertise en kennis een diagnose en hulpvraag te vertalen naar innovatieve, evidence-based behandelingen voor zowel kind, ouder als school. Je treedt hierbij regelmatig op als regiebehandelaar en vormt de spil in Mindmentors multidisciplinaire aanpak. Hierin werk je nauw samen met de kinderarts en stemmen jullie het werk samen af.

Je blik is naar buiten is gericht, waardoor je meer dan goed op de hoogte bent van innovaties binnen jouw vakgebied. Je hebt tevens interesse om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van behandelingen binnen lopende studies.

Hiernaast denk je mee hóe we de zorg het beste kunnen inrichten. Idealiter heb je al ervaring met het opzetten van nieuwe initiatieven, binnen of buiten de zorg. Je schrikt niet van experimenteren en staat open om de zorg voor deze kinderen en hun ouders op een andere manier aan te bieden dan op dit moment gebruikelijk is.

Tenslotte vind je het leuk om je kennis met anderen te delen. Bijvoorbeeld aan docenten en ouders op scholen en online via onze social media kanalen.

Meer weten?

Herken jij jezelf in onze missie? Dan komen we graag met jou in contact! Stel je vragen of stuur je cv met korte motivatie naar Robin van Schaik (robin@mindmentor.nl)

Wil je meedoen?

Stuur een mailtje!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stel je vraag of stuur je cv met een beknopte motivatie naar hello@mindmentor.nl