Skip to content Skip to footer

Werken bij Mindmentor

Mindmentor is innovatieve start-up in de zorg, speciaal voor kinderen met aandachts-, concentratie- en gedragsproblemen. Wij komen graag in contact met ervaren psychologen of orthopedagogen die met ons mee willen denken en bouwen aan deze droom.

Waar wij voor gaan

Mindmentor in het kort

Zelfvertrouwen voor ieder kind. Juist voor kinderen die te maken hebben met ADHD klachten is dat niet vanzelfsprekend. Wist je dat meer dan de helft van deze kinderen hun diagnose niet durft te delen uit angst voor stigma of veroordeling? Wij vinden het tijd dat dit verandert, en zo is onze zorg dan ook ingericht. De beste hulp doordat we alles samenbrengen. Een oplossingsgerichte aanpak zonder onnodig labelen. Op een manier waarbij we het kind en de omgeving in hun kracht zetten.

Alleen met een sterk team kunnen we onze missie bereiken! We hebben vier kernwaarden die ons vormen en verbinden: we zijn bevlogen, avontuurlijk, staan voor absolute kwaliteit en hebben een positieve spirit waarbij we graag naar de zonnige kant kijken. Ook als iets moeilijk is. Dat zoeken we dus ook in jou.

wat we zoeken

Enthousiaste professionals

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ondernemende professionals die samen met ons mee willen bouwen!

We staan open voor verschillende niveaus en ervaringen: of je nu basispsycholoog, orthopedagoog, cognitief gedragstherapeut VGCt®, orthopedagoog-generalist, GZ psycholoog of KJ Psycholoog NIP bent: als onze missie jou aanspreekt komen we graag met je in contact.

Je blik is naar buiten is gericht, waardoor je meer dan goed op de hoogte bent van innovaties binnen jouw vakgebied. Je hebt tevens interesse om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van behandelingen binnen lopende studies.

Hiernaast denk je mee hóe we de zorg het beste kunnen inrichten. Idealiter heb je al ervaring met het opzetten van nieuwe initiatieven, binnen of buiten de zorg. Je schrikt niet van experimenteren en staat open om de zorg voor deze kinderen en hun ouders op een andere manier aan te bieden dan op dit moment gebruikelijk is.

Tenslotte vind je het leuk om je kennis met anderen te delen. Bijvoorbeeld aan docenten en ouders op scholen en online via onze social media kanalen.

Wil je meedoen?

Stuur een mailtje!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stel je vraag of stuur je cv met een beknopte motivatie naar hello@mindmentor.nl